Instellen van e-mail op uw iPhone of iPad (Shared hosting) Tipărire

• 0

Om uw e-mail in te stellen op uw iphone of ipad volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar "Instellingen" op uw iphone of ipad
2. Ga naar "Mail"
3. Ga naar "Accounts"
4. Kies voor "Nieuw Account"
5. Kies voor "Anders"
6. Kies voor "Voeg mailaccount toe"
7. Geef hier uw gegevens op die u heeft ontvangen en/of heeft aangemaakt
8. Na het opgeven klikt u op "Volgende"

9. Bij Server Inkomende Post geeft u de volgende gegevens op:
    Hostnaam: mail.****.nl
    Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
    Wachtwoord: Uw wachtwoord van uw e-mail adres

Bij Server Uitgaande post
    Hostnaam: mail.****.nl*
    Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
    Wachtwoord: Uw wachtwoord van uw e-mail adres

**** dient worden te vervangen door uw eigen domein.

Na het controleren dient Mail aan te staan.
Let op, bij het controleren kunnen er meldingen komen over de Serveridentieteit. Bij deze meldingen dient u altijd voor"Ga Door" te kiezen.

Nadat deze stappen zijn doorgelopen kunt u uw e-mail binnen halen via de Mail app van Apple.
Bij problemen of vragen kunt u contactopnemen met ons.